Árjegyzék

Sporthajók kölcsönzése

  Kláštor – Lesnica Majere –   Lesnica Spišská Stará Ves – Lesnica
Kenu 24 € / 2 2.személy 27 € / 2 2.személy 30 € / 2 2.személy
Evezős csónak 50 € / 6 személy 55 € / 6 személy 60 € / 6 személy
Canoe 20 € / 2 osoby na deň bez dopravy člnov

Az árban benne foglaltatik: hajó, mellények, evezők, sisakok és a hajó szállítása a rajthoz és viszaszállítása a túra után.

A túrára megfelelő sportöltözetben kell menni ( sportcipő – szandál, rövidujjú póló, rövidnadrág ). Hűvös időben kell még sportkabát és nadrág. A váltóruhákat átvisszük a rajthoz, vagy vízhatatlan csomagolást adunk kölcsön.

 Hegyi kerékpárok kölcsönzése

1 nap 10 €
1 óra 2 €
Visszatérés hajózás után kerékpáron 4 €
Zapožičanie prilby 0.50 €

A GUMOTEX cég figyelmeztetése és használati utasítás a kölcsönzőnkben kapható felfújható csónakokhoz:

A vadvizi sport nagyon veszélyes lehet és fizikailag kimerítő. Aki használni fogja a kölcsönzött csónakot, annak tudnia kell, hogy ez a tevékenység komoly sérülést vagy esetleg halált is okozhat! Jelezzék a csónak vezetőjének, ha a csónakhoz vagy a vizimentéshez nem értenek! Célszerű elvégezni egy bizonyítványt adó elsősegély tanfolyamot, az elsősegély- és mentőeszközöket mindig magunkkal hordani. Mindig a testsúlyának megfelelő, minőségi tanúsítvánnyal ellátott úszómellényt használjon! Mindig hordjon megfelelő sisakot! A hideg víz és a hideg időjárás hozzájárulhat a test lehűléséhez. Használat előtt mindig ellenőrizze le a felszerelését, hogy minden rendben van-e! Sohase menjen egyedül a vízre! Ne hajózzon nagyon magas vízállásnál! Figyelje a vízállást, a veszélyes áramlatokat és az időjárás változását! Nézzék át az ismeretlen folyószakaszt, veszélyes szakaszon vigyék át a csónakot! Ne becsülje túl a képességét a vízen, mindig óvatos legyen. Beszélje meg fizikai állapotát az orvossal, még mielőtt a vízre menne! Ügyeljen a csónak gyártójától származó előírásokra! Hajózás előtt ne fogyasszon szeszes italt!
Aki vadvizi túrafelszerelést kölcsönöz, annak tudnia kell, hogy ez egy veszélyes sport!